У Кропивницькому ліквідовано дві пожежі

Жовтень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

7 жовтня о 16:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Григорія Синиці у м. Кропивницький.

На місці події було встановлено, що горить 25 м2 дерев’яного перекриття господарчої споруди та 2,5 м2 домашніх речей. Силами пожежно-рятувального підрозділу 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького пожежу було локалізовано та о 17:15 — ліквідовано.

О 18:42 пожежа житлового будинку виникла на території приватного домоволодіння на вул. Новгородській у м. Кропивницький.
По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що горить 10 м2 дерев’яного перекриття та 12 м2 шиферної покрівлі будинку. Силами вогнеборців о 19:10 пожежу було локалізовано та о 19:37 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool