У Кропивницькому лікарі проведуть вуличну акцію

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Лікарі запрошують кропивничан на вуличну акцію "Виїзна клініка"Цієї п'ятниці, 16 червня, на площі біля міської ради відбудеться профілактично-медична акція "Виїзна клініка", приурочена до Дня медичного працівника, повідомляє сайт Управління охорони здоров'я Кiровоградської мiської ради

Мета акції - привернути увагу населення до актуальності проходження профілактичних оглядів - найдієвішого способу раннього виявлення захворювань. Акція проходить за ініціативи управління охорони здоров'я та медичних закладів міста.

В акції візьмуть участь працівники лікувально-профілактичних закладів, волонтери КОВ ВБО "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ" та Товариства Червоного Хреста України. Під час акції кропивничани зможуть пройти експрес-тестування на ВІЛ/СНІД, виміряти цукор у крові, артеріальний тиск, дізнатись про свою вагу, а також отримати консультації спеціалістів з питань вакцинації, харчування, окуліста, невропатолога, стоматолога, травматолога, кардіолога.

У рамках заходу волонтери вчитимуть містян надавати екстренну долікарську допомогу. На площі діятиме ігровий медичний майданчик для дітей "Майбутній лікар".

Акція розпочнеться на площі перед міською радою о 9.00 і триватиме до 12.00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool