У Кропивницькому купити газ по літній ціні зможуть не всі

Вересень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1851 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький жваво обговорюють пропозицію купити зараз газ за літніми цінами на зиму, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Хотів зекономити гроші та купити 150 кубів газу по «літній ціні», але мені відмовили, бо я пільговик. Зателефонувавши на гарячу лінію газової компанії, отримав роз'яснення, що цією програмою пільговики, субсидіанти та споживачі із центральним опаленням скористатися не можуть. Купити цей газ зможуть ті, у яких встановлено газове обладнання для опалення своєї домівки і вони не отримають ні яких пільг та субсидій», - розповідає мешканець міста Кропивницький.

«Субсидії в мене немає, тому хотіла купити газ зараз, бо взимку він буде, скоріш за все, дорожче. Але у мене централізоване опалення, тому мені відмовили. Люблять в нашій державі ділити людей, хто може щось отримати, а хто ні»,- бідкається пенсіонерка Ірина Володимирівна.

ФОТОИНФОРМ сьогодні інформував, як кропивничани можуть отримати газ за літніми цінами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool