У Кропивницькому комунальники вичищають місто від сміття

Березень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Уже місяць комунальні підприємства Кропивницького активно вичищають місто від накопиченого за зимовий період сміття.

Як повідомили в КП “Універсал-2005”, сьогодні, 22 березня, ними заплановано прибирання побічного сміття по центральних вулицях обласного центру. Підмітання дорожнього змету здійснювалося по вулицях Яновського та Комарова. Механізована очистка території також зроблена на площі Богдана Хмельницького та на вулиці Полтавській.

Цього ж дня працівниками комунального підприємста було проведене грейдерування дорожного покриття по вулицях: Карпатській, Харківській, Степана Разіна, провулках Спаському та Юності, тупику Мінському. А на площі Дружби Народів силами комунального підприємства було віновлене перильне огородження. Працівники ЖЕО №2 та ЖЕО №4 проводили генеральне прибирання на прибудинкових територіях та вивезли зібране сміття.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool