У Кропивницькому комісія погодила низку звернень від осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС

Жовтень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1904 | Коментарі: 0

Під керівництвом тимчасово виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулось засідання обласної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На засіданні було розглянуто низку звернень стосовно встановлення, підтвердження статусу, категорії, а також заміни посвідчень.

Зокрема, члени комісії проголосували за встановлення статусу дитини, яка потерпіла внаслідок Чорнобильської катастрофи, малюку 2019 р.н., мати якого має статус потерпілої ІІІ категорії, встановлення І категорії заявнику з Долинського району, зміну групи інвалідності з ІІІ групи на ІІ у посвідченні заявника з Новоархангельського району та видачу десятьом особам дублікатів посвідчень.

Також комісія погодила звернення, що надійшли від заявників з 7 районів та 3 міст обласного значення, щодо заміни посвідчень на нові зразки потерпілих громадян І категорії, учасників ліквідації ядерних аварій І та ІІ категорії. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool