У Кропивницькому команда ELEX підтримала патріотичний флеш-моб (ФОТО)

Лютий 07, 2018 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Кіровоградський виробник екскаваторів-навантажувачів ELEX 81А, що входить до складу заводу «Ельворті» підтримав законопроект № 7206 "Купуй українське, плати українцям!", приєднавшись до популярного флеш-мобу. Законопроект направлений на захист вітчизняного товаровиробника.

«Є необхідність захищати національні економічні інтереси, як це роблять розвинені країни світу, для яких кошти платників податків це, перш за все, ресурс для розвитку власної економіки та промисловості. Знайомтеся з історіями вітчизняних підприємств та долучайтеся до флешмобу на захист українського виробника!» - зазначили у Федерації роботодавців України, яка однією з перших підтримала законопроект.

До патріотичної акції також приєдналися перший Президент України Леонід Кравчук, підприємства Херсонський машинобудівний завод, завод "Слобожанська будівельна кераміка", Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод", ТОВ «Карат-Ліфткомплект», Черкаський шовковий комбінат.

У Кропивницькому команда ELEX підтримала патріотичний флеш-моб (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool