У Кропивницькому керівництво області привітало жінок зі святом Весни

Березень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня відбулися сьогодні в обласному театрі ім. М.Кропивницького.

Представниці різних професій з усієї Кіровоградщини приймали вітання від керівництва області, відомих митців та творчих колективів обласного центру.

Звертаючись до представниць чарівної половини людства голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зазначив: "Кожна жінка – шедевр. Вона не лише надихає, вона є творцем. Приємно, що на Кіровоградщині жінки займаються важливими справами - вони лікують, навчають, захищають країну. Вдячний за все, що ви робите для того, щоб наша велика родина була спокійною і заможною". Очільник області побажав усім щастя, здоров'я та миру.

За доброю традицією голова облдержадміністрації разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручили державні та обласні відзнаки кращим представницям різних професій.

Після перегляду святкового концерту учасники урочистого зібрання мали змогу поспілкувались у неформальній обстановці з керівництвом області та зробити пам’ятні фото на згадку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool