У Кропивницькому іноземець позбувся посвідки на тимчасове проживання

Липень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

В Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області за поданням з Головного управління Національної поліції області відмовили в оформленні посвідки на тимчасове проживання 25-річному громадянину Азербайджанської Республіки.

З 2014 до 2018 року іноземець був студентом навчального закладу на Кіровоградщині. Тоді він перебував в Україні за посвідкою на тимчасове проживання за клопотання академії.

За цей час відносно чоловіка було винесено 32 постанови про порушення правил дорожнього руху на загальну суму понад 30 тисяч гривень. Ці адміністративні штрафи іноземець не сплатив та виїхав з України.

Вдруге громадянин іншої держави звернувся до Міграційної служби області за отриманням посвідки на тимчасове проживання після одруження. Однак отримати документ іноземцю не вдалось: міграційники йому відмовили в оформленні посвідки за поданням нацполіції через несплачені штрафи.

Частину накладених адміністративних штрафів іноземець вже сплатив та продовжує розраховуватись із боргами.

УДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool