У Кропивницькому храмі виставили старовинний благодатний образ Богородиці (ФОТО)

Листопад 04, 2021 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

4-го листопада за православним календарем відбувається святкування Казанської ікони Божої Матері «Казанська»

За традицією, що вже склалася за останні роки, напередодні святкового Всенощного бдіння у Кропивницькому до Благовіщенського храму з обласних музейних фондів прибуває старовинний благодатний образ Богородиці 18 століття, який буде знаходитися в храмі в дні святкування. 

виставили старовинний благодатний образ Богородиці

виставили старовинний благодатний образ Богородиці

виставили старовинний благодатний образ Богородиці

виставили старовинний благодатний образ Богородиці

Образ Казанської ікони Пресвятої Богородиці - один із найулюбленіших і найшанованіших у всьому православному світі. До Божої Матері звертаються з молитвою: Про лікування будь-яких фізичних захворювань, особливо просять допомоги у лікуванні захворювань очей. В історичних документах існують численні свідчення про випадки зцілення сліпоти у тих, хто молився у цієї чудотворної ікони. Про духовне прозріння, у тому числі про пошук правильного шляху в житті, про допомогу у виборі правильного рішення у складній ситуації. Про мир та злагоду в сім'ї. Про підтримку у важких життєвих ситуаціях, коли не вистачає сил для боротьби із негараздами. Про вирішення складної ситуації на роботі, при конфліктах із колегами та начальством.

Про допомогу тим, хто служить в армії. До неї звертаються і в радості: Казанською іконою благословляють молодих на одруження. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool