У Кропивницькому хлопці погрожуючи пістолетом відбирали гроші

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Двоє товаришів, 17 та 20 років, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відбирали у жителів обласного центру їх особисте майно: телефони, грошові кошти, прикраси.

Працівникам управління патрульної поліції вдалося затримати нападників відразу ж після скоєння чергового злочину. Наразі встановлено причетність зловмисників до 4 таких фактів. За вчинене особам загрожує до 10 років ув’язнення.

До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про скоєння на території міста пограбувань та розбійних нападів. Менш ніж за місяць, жертвами нападників стали щонайменше 6 містян. Днями поліцейським вдалося затримати зловмисників «по гарячих слідах». Як встановили правоохоронців, зловмисниками виявилися двоє товаришів, житель Кіровоградщини та гість з іншої області.

Попалися нападники після скоєння чергового розбійного нападу. Пригода сталася пізно ввечері. Пара молодих людей відпочивала у парку. До них підійшли чоловіки й, погрожуючи пістолетом, почали вимагати цінні речі. Аби переконати їх у серйозності своїх намірів, один зі зловмисників вистрелив у повітря. Побоюючись за власне життя, молоді люди віддали 2 мобільні телефони. Після цього розбійники побігли у невідомому напрямку. Потерпілі відразу ж зателефонували до поліції. За вказаними прикметами зловмисників було затримано патрульними поліцейськими неподалік місця пригоди. При них правоохоронці виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет, та викрадене майно. На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції.

«Нині особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Згідно з санкцією статті, за скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПУ України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Як було встановлено, в обласному центрі парубки винаймали помешкання й жили на кошти, виручені від продажу награбованого.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції
Кіровоградської област
і
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool