У Кропивницькому гвардійці затримали дівчину з амфетаміном

Листопад 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

В районі складів Брайченка, біля залізничних колій, гвардійський наряд військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України помітив постать у темряві, що шукала щось із ліхтариком у малолюдному у місці.

«Ми розуміли, що це або закладчик або його клієнт. Зупинили і здивувались – це була юна дівчина», - говорить начальник військового наряду Олександр Рацул.

Затриманій запропонували пояснити, що вона шукала в темряві. Приголомшена несподіваним викриттям, дівчина розповіла, що шукала і знайшла замовлену нею закладку із забороненою речовиною. У гаманці затриманої гвардійці виявили сліп-пакет із білою речовиною, кристалічного походження, вагою приблизно 3 грами. За словами дівчини, це був амфетамін. Крізь сльози вона просила не повідомляти батькам. Пояснила, що є уродженкою Кропивницького, віком 19 років, навчається у Києві. Перед виїздом залізницею до столиці вирішила замовити амфетамін, щоб вжити уже по прибуттю.

На місце було викликано наряд поліції, а згодом й слідчо-оперативну групу для проведення подальших слідчих дій. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool