У Кропивницькому громадян закликають вчасно подбати про пожежний захист своїх осель

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять попереджувальну роботу щодо недопущення пожеж у житловому секторі як у місті Кропивницькому, так і в інших населених пунктах області.

5 жовтня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у мікрорайоні Велика Балка міста Кропивницького.

Учасники відпрацювання, головним чином, акцентували увагу на питанні відповідальної підготовки до опалювального періоду. Йшлось про суворе дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів, зокрема котлів, колонок та плит. У обов’язковому порядку рятувальники наголошували на тому факті, що користуватися газовими конфорками для обігріву приміщення категорично заборонено – таке тепло спалює кисень й виділяє шкідливі речовини у повітря, тому може стати причиною смертельного отруєння! 

Крім того, небезпечно користуватися саморобними або несправними електричними обігрівачами. Не варто залишати маленьких дітей без нагляду у приміщеннях, де працюють електричні прилади, газові плити, розтоплені грубки або каміни. Під час проведення роз’яснювальної роботи серед жителів обласного центру було розповсюджено листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому, громадян, закликають, вчасно, подбати про пожежний захист своїх осель

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool