У Кропивницькому громадян переконують берегти своє життя та майно (ФОТО)

Січень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

На жаль, початок нового року відзначився загибеллю кількох десятків громадян в Україні. 

Серед них є і мешканці Кіровоградщини... Найбільш вірогідною причиною загибелі цих людей є недотримання правил безпеки у побуті при користуванні приладами опалення та куріння в ліжку в нетверезому стані.

Щоб просвітити якомога більшу кількість людей щодо необхідності суворого контролю за станом пожежної безпеки у власній оселі, рятувальники Кіровоградської області не припиняють роз’яснювальну роботу.

Так, 4 січня на території мікрорайону Олексіївка, що в обласному центрі, фахівці прес-служби Управління ДСНС в області розмовляли із перехожими про проблему загибелі людей через нещасні випадки у побуті.
Рятувальники переконували громадян різного віку, що лише особиста відповідальність кожного може гарантувати безпеку людині та її сім’ї.

Варто лише не допускати експлуатацію несправних чи застарілих приладів опалення, не курили в ліжку, не допускати дітей до небезпечних речей та тримати стан електрогосподарства в оселі на суворому контролі.
На завершення розмови рятувальники роздавали листівки різного профілактичного змісту.

Кропивницькому, громадян, берегти своє життя,майно,

Кропивницькому, громадян, берегти своє життя,майно,

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool