У Кропивницькому готуються до проведення Міжнародної агропромислової виставки

Липень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Під керівництвом заступника голови – керівника апарату ОДА Світлани Лобанової та за участі заступника голови ОДА Андрія Коломійцева відбулося засідання обласного організаційного комітету з питань виставкової діяльності. На засіданні було розглянуто питання підготовки та проведення Міжнародної агропромислової виставки "АГРОЕКСПО – 2017" та Міжнародного інвестиційного форуму "Центральноукраїнський інвестиційний день – 2017".

Детально про стан підготовки "АГРОЕКСПО – 2017" поінформував генеральний директор "УкрАгроЕкспо" Ігор Глібко.

За його словами, виставка проходитиме із 20 по 23 вересня. Наразі значно розширено виставкову площу із 86 400 м.к.в до 100 000 м.кв., також розширено виставкові площі на відкритій експозиції з 77 100 м.кв. до 80 400 м.кв., площа павільйонів для утримання племінних порід тварин та птиці збільшена з 1 600 м.кв. до 2 300 м.кв., збільшено виставкові площі в павільйоні з 9 300 м.к.в до 17 300 м.кв., облаштовується капітальна конференц-зала на 300 посадкових місць. У рамках "АгроЕкспо – 2017" проходитиме також виставка "БудЕкспо", також масштабна виставка "Автоленд". Цьогоріч заплановано проведення цікавої шоу-програми та встановлення рекорду України з перетягування трактору командою стронгменів за участю володаря титулу "Найсильніша людина світу 2004" Василя Вірастюка. Традиційно в рамках "Агроекспо" проходитимуть Освітній ярмарок, Покровський ярмарок, відбуватимуться демонстраційні покази техніки в роботі на полігоні, панельні дискусії, форуми, конференції, семінари.

Ігор Глібко зауважив, що станом на 19 липня заявки на участь у виставці подали 425 компаній, у т.ч. із Італії, Польщі, Республіки Білорусь, Німеччини.

Директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ніна Рахуба поінформувала про стан підготовки Міжнародного інвестиційного форуму "Центральноукраїнський інвестиційний день – 2017".

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Коренюк поінформував про стан підготовки "Покровського ярмарку" а також про роботу департаменту стосовно проведення "АГРОЕКСПО – 2017".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool