У Кропивницькому головний рятувальник області взяв участь у телепрограмі «Тема дня»

Жовтень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

23 жовтня в ефірі обласного телебачення на каналі «Кіровоград» у рамках телепрограми «Тема дня» начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк спілкувався із ведучим у студії про те, які зміни відбулись у діяльності органів державного нагляду (контролю) ДСНС України у зв’язку із прийняттям Постанов Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 № 715 та № 716.

Зокрема у розмові йшлося про критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Віталій Миронюк озвучив ці критерії та розповів, як вони застосовуються при оцінці об’єкта на предмет ступеня ризику, а також, з якою періодичністю здійснюватимуться планові перевірки об’єктів у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Також очільник Управління ДСНС в області звернув увагу глядачів на те, що завдяки цим змінам, зменшується регуляторний вплив на суб’єктів господарювання, оскільки керівники та власники об’єктів зможуть самостійно визначити ступінь ризику підпорядкованих об’єктів та періодичність очікуваних перевірок.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool