У Кропивницькому голова ОДА ознайомився з технічним оснащенням поліції області

Лютий 21, 2020 | Новини | Переглядів: 4056 | Коментарі: 0

Очільник ОДА Андрій Балонь і керівник ГУНП у Кіровоградській області Роман Козьяков обговорили актуальні питання роботи поліцейських у регіоні.

Зустріч відбулась сьогодні, 21 лютого, під час знайомства Андрія Балоня з функціонуванням служби «102», диспетчерської служби, ситуаційного та тренінгового центрів.

«Влада та поліція мають працювати в синергії задля дотримання принципів законності. Це пріоритетне завдання. Щоб забезпечувати громадський правопорядок на належному рівні, поліцейські повинні мати відповідне матеріально-технічне забезпечення. ГУНП в області на сьогодні володіє відповідною технікою. Проте поліція ще має отримати фінансову підтримку з обласного бюджету. Це питання з-поміж інших розглянуть депутати обласної ради на черговій сесії", – відзначив очільник Кіровоградщини.

Під час зустрічі Роман Козьяков зокрема показав Андрію Балоню, як в області працюють камери відеоспостереження. Наразі в регіоні встановлено 540 камер. Частина з них у режимі реального часу передає зображення до ситуаційного центру, що дозволяє оперативно відстежувати події. Натомість до служби "102" в середньому надходить щодня близько 800 повідомлень, із яких приблизно 550 потребують заходів реагування. 

Очільник ОДА Андрій Балонь і керівник ГУНП у Кіровоградській області Роман Козьяков обговорили актуальні питання роботи поліцейських у регіоні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool