У Кропивницькому голова облради призначив нового директора театру корифеїв

Грудень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

Директора обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького призначив голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. Контракт із В‘ячеславом Вандрашеком підписав сьогодні, 2 грудня.

«Насамперед дякую за роботу Лілії Козак, яка більше року виконувала обов‘язки директора театру. Одразу хочу зауважити, що В‘ячеслава Вандрашека призначаю директором театру на час дії воєнного стану. Далі, відповідно до законодавства, вирішення питання про призначення керівника закладу відбуватиметься в установленому порядку, тобто через конкурс», - сказав Сергій Шульга на зустрічі з колективом театру.

В‘ячеславові Вандрашеку – 39 років. До призначення працював головним адміністратором Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Куліша. Він має управлінський досвід, зокрема, в організації потужного театрального фестивалю «Мельпомена 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool