У Кропивницькому «Гідросила» готується до святкування свого 90-річчя

Січень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Компанія «Гідросила» проводить реконструкцію та оновлення фасадів будівель на території заводу.

Не так давно на заводі була відкрита нова прохідна, а минулого року облагороджена прилегла територія. Особливу увагу адміністрація заводу приділяє озелененню території. У минулому році на території підприємства висадили 50 сосен, 30 беріз та 400 кущів ялівцю.

Зараз триває реконструкція ділянки неподалік оновленої прохідної заводу. За планом благоустрою буде проведено модернізацію комунікацій та надземної території. Замість дерев висаджених за радянської доби, буде висаджено більше ніж 50 дерев сучасних селекцій (стійких до шкідників та негоди). Завершення проєкту благоустрою заплановане на серпень 2020 року.

«Гідросила» – один з найбільших виробників гідравліки у Східній Європі. Сьогодні продукція підприємства представлена та користується попитом у більш ніж п'ятдесяти країнах світу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool