У Кропивницькому дозволили пити воду з-під крана

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1799 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 липня, багато мешканців міста турбує питання: чи можна вже пити та готувати їжу використовуючи воду з-під крана.

Раніше були повідомлення, що у зв’язку із зупинкою магістрального водопроводу та максимально швидким відновленням водопостачання, вода буде подаватися у форсованому режимі без скиду та промивки мережі, внаслідок чого можливе відхилення якості питної води від нормативних показників ДСанПіНу 2.2.4.-171-10 “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”, тому придатна лише для господарсько-питних потреб. Воду для питних цілей можливо використовувати лише після проходження додаткової доочистки та довготривалого кип’ятіння, про це повідомлялося на сайті «Дніпро-Кіровоград»

Сьогодні, подзвонивши за телефоном водоканалу 56-12-73, диспетчер відповіла, що вживати воду вже можна, навіть без кип'ятіння, але бажано воду пропустити через фільтр, або дати їй відстоятися.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool