У Кропивницькому до закладів освіти завітали рятувальники (ФОТО)

Вересень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

1 вересня привітати учнів з початком нового навчального року вирішили кропивницькі рятувальники. 

У Кропивницькому до закладів освіти завітали рятувальники

У Кропивницькому до закладів освіти завітали рятувальники

У Кропивницькому до закладів освіти завітали рятувальники


Цього дня працівники Служби порятунку завітали до Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі та ліцею “Сокіл” Кропивницької міської ради.

Літо промайнуло, та перед новим стартом у світ знань саме час нагадати підростаючому поколінню про правила безпеки та норми поведінки, аби вберегти від потенційних загроз.

Тож, рятувальники спільно з освітянами влаштували зустрічі з учнями, під час яких усі разом пригадали правила поведінки та заходи безпеки у повсякденному житті: у побуті, під час навчання, на вулиці, у транспорті, на відпочинку та в інших місцях масового перебування людей.
Зокрема, говорили про заходи пожежної безпеки, дотримання яких дозволить вберегтися від вогню та небезпечних наслідків його неконтрольованого поширення.

Піротехнік аварійно-рятувального загону спеціального призначення розповів учасникам заходів про правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Діти вкотре повторили алгоритм дій у разі знаходження підозрілих предметів та чітко засвоїли, чого не варто робити із цікавості та необачності, аби не трапилося біди.

Дітлахи уважно слухали надзвичайників, задавали питання, дослухалися до порад та ділилися своїми спогадами та спостереженнями за час літніх канікул. Тож, розмова вийшла і цікавою, і корисною.

Аби цей навчальний рік став для юних кропивничан вдалим та безпечним, рятувальники подарували школярам яскраві та інформативні друковані видання від Дитячого фонду ООН UNICEF, що місять поради, як вберегтися від потенційних небезпек.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool