У Кропивницькому до учнів початкових класів завітали рятувальники (ФОТО)

Листопад 30, 2022 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

У мирний час рятувальники підтримували постійний зв’язок із освітянами та проводили спільні просвітницькі заходи для дітей.

У Кропивницькому до учнів початкових класів завітали рятувальники (ФОТО)

У Кропивницькому до учнів початкових класів завітали рятувальники (ФОТО)

У Кропивницькому до учнів початкових класів завітали рятувальники (ФОТО)


Зараз, в умовах війни, питання збереження здоров’я та життя дітей стало особливо актуальним та потребує більш грунтовного підходу. Кількість небезпек, яким піддаються діти, значно зросла, і єдиний спосіб уникнути лиха – вивчити та дотримуватись правил безпеки.

30 листопада співробітники Служби порятунку зустрілися із учням початкових класів ліцею "Лінгвістичний", що в обласному центрі. Особлива увага приділялася питанням безпеки дітей в умовах воєнного стану, зокрема, порядку дій при оголошенні сигналу "Повітряна тривога!" та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Крім того, ліцеїстам нагадали, як безпечно поводитись з побутовими електричними та газовими приладами, свічками, як запобігти пожежі, як діяти, коли займання все ж сталося, як евакуюватися із задимленого приміщення тощо. Рятувальники також розповіли, як надавати допомогу постраждалим, куди телефонувати у разі надзвичайної ситуації.

Участь у безпековому заході взяли також психологи Служби порятунку, які навчили маленьких школяриків цікавим методикам психологічної саморегуляції.На завершення зустрічі учні отримали листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool