У Кропивницькому до обласного контактного центру звернулося більше 23 тисяч громадян

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до обласного контактного центру у 2017 році, поінформував керівник «гарячої лінії» Андрій Лаврусь.

Він повідомив, що протягом минулого року до контактного центру надійшло 23 тисячі 662 дзвінка. З них, 16 тисяч 663 звернення були направлені на розгляд, 6 тисячам 877 громадянам надано консультації, 38 дзвінків переадресовано до спеціалізованих установ. Порівняно з попереднім роком, кількість звернень громадян на «гарячу лінію» зменшилася на 635.

По тематиці звернень першість посідає сфера житлово-комунального господарства – 4 тисячі 983 звернення. Найчастіше заявники скаржилися на стан доріг у населених пунктах та дорогах міжміського сполучення, щодо відновлення водо- та електропостачання, про незадовільний стан каналізаційних мереж, а також щодо проведення ремонту житлових будинків, внутрішньобудинкових мереж та під’їздів. З початком опалювального періоду також зросла кількість дзвінків про підключення до будинків опалення. Найчастіше питання сфери комунального господарства порушувалися жителями міст Кропивницького, Знам’янки, Олександрії та Світловодська.

На другому місці дзвінки громадян з питань соціального захисту – 4792 звернення. Більшість з них стосувалися отримання житлових субсидій. На третьому місці – проблеми у сфері транспорту та зв’язку – 1976 звернень. Переважно це скарги щодо незадовільного функціонування міжміського та міського транспорту, неякісного надання послуг телефонного, радіо, Інтернет та поштового зв’язку.

За територіями найбільше звернень надійшло з міста Кропивницького, Олександрії, Світловодська, а також з Добровеличківського, Кіровоградського, Маловисківського та Новоукраїнського районів. Найменше скаржилися про проблеми мешканці Вільшанського, Компаніївського, Новгородківського, Онуфріївського, Світловодського та Устинівського районів.
Андрій Лаврусь відзначив, що значна увага приділяється зверненням, які надходять від військовослужбовців та членів їх сімей. Так, протягом 2017 року контактним центром було прийнято 203 таких звернення, з яких задоволено 75, надано роз’яснення по 120, вживаються заходи по 8.

Більшість звернень стосувалися виділення земельних ділянок, у тому числі під забудову, охорони здоров’я, праці та заробітної плати, а також соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Обласний контактний центр продовжив розпочату раніше практику проведення тематичних гарячих ліній з соціально-важливих питань. У минулому році було проведено 16 «гарячих ліній». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool