У Кропивницькому до ліцею завітали рятувальники (ФОТО)

Листопад 28, 2022 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

28 листопада фахівці Головного управління ДСНС у Кіровоградській області зустрілися з учнями ліцею «Центральний» м. Кропивницький. 

У Кропивницькому до ліцею завітали рятувальники

У Кропивницькому до ліцею завітали рятувальники

У Кропивницькому до ліцею завітали рятувальники


Рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки, алгоритм дій під час повітряної тривоги та правила безпеки при виявленні боєприпасів часів минулих війн та сучасних вибухонебезпечних предметів. П’ятикласники дізналися, як поводитись під час пожежі та іншої надзвичайної події у школі, у громадському місці та вдома, як потрібно діяти під час евакуації та як надавати допомогу постраждалим. Рятувальники детально пояснили, як розпізнати смертельні предмети, якщо раптом натраплять на них, і як поводитись у таких випадках.

Крім того, у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» психологиня Служби порятунку пояснила, яких форм може набувати насильство, як йому протидіяти та куди звертатись по допомогу. А під час міні-тренінгу учні навчились жесту, який сигналізує, що людина в біді, а ще саморегуляції та стабілізації психологічного стану.
На завершення спілкування рятувальники роздали учням листівки із застереженнями і правилами безпеки та порадили у разі будь-якої надзвичайної ситуації викликати Службу порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool