У Кропивницькому для студентів провели семінар щодо дій в екстремальній ситуації

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

30 листопада в обласній бібліотеці для юнацтва працівники Управління ДСНС в області спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Кіровоградській області провели для студентів Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг семінарське заняття на тему: «Дії в умовах виникнення екстремальної ситуації».

Майбутнім продавцям, кухарям, перукарям фахівці Служби порятунку розповіли про причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій чи ситуацій, способи запобігання їм та дії при виникненні екстремальної ситуації у місці масового перебування людей.

Викладач навчально-методичного центру представив студентам цікаву презентацію про правила, яких необхідно дотримуватись, щоб не потрапити у небезпечну ситуацію, про первинні засоби пожежогасіння, які застосовуються на ранніх стадіях займання, про індивідуальні засоби захисту органів дихання, правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. При цьому акцентовано увагу присутніх на помилках, яких варто уникати в умовах реальної небезпеки, оскільки від цього залежить збереження життя та здоров’я.

Підсумовуючи сказане під час семінару, рятувальники роздали тематичні листівки застерігаючого змісту та закликали студентів не втрачати пильності, більше уваги приділяти власній безпеці та постійно удосконалювати свої знання з основ безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool