У Кропивницькому для школярів патрульні провели профілактичний захід

Лютий 15, 2017 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Для учнів патрульні Кропивницького провели інтерактивний профілактичний захід на тему "Як уникнути конфліктних ситуацій в шкільному середовищі"

Цього тижня охоронці порядку завітали до двох навчальних закладів міста та поспілкувалися з учнями 5-6 класів про те, як правильно вирішувати конфліктні ситуації в шкільному середовищі.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Школа передбачає не тільки процес навчання, а й спілкування з вчителями, однокласниками та учнями інших класів. Інколи така взаємодія закінчується конфліктами. І це засмучує усі сторони протистояння.
Тож цього разу патрульні інтерактивним шляхом допомогли дітям знайти правильні рішення щодо розв'язання різноманітних конфліктних ситуацій.

«Краще попередити будь-який конфлікт, ніж потім шукати шляхи його вирішення», - стверджує патрульний Сергій Ткаченко.

"Для того, щоб дитина якомога менше потрапляла в конфліктні ситуації з однолітками, треба навчити її уникати різного роду провокацій, виховувати почуття власної гідності та поваги до оточуючих" - зауважила координатор зв'язків з громадськістю УПП Кропивницького Оксана Білоброва.

Крім цього, в ході діалогу з патрульними діти закріпили свої знання у сфері безпеки дорожнього руху та отримали ряд відповідей на запитання, що входять до компетенції інспекторів.
На останок школярі подякували поліцейським за змістовний і цікавий діалог та пообіцяли робити все можливе, щоб конфліктних ситуацій в учнівському середовищі було менше.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool