У Кропивницькому для рятувальників проведено заняття з БДР

Листопад 20, 2018 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого передбачено комплекс заходів щодо забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо-транспортного травматизму серед співробітників У ДСНС в області.

З огляду на це рятувальники спільно з поліцейськими здійснюють відповідні превентивні заходи.

Сьогодні, 20 листопада, в актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення для особового складу Управління ДСНС в області було проведено заняття з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період.

Старший інспектор відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Кіровоградській області старший лейтенант поліції Сергій Притико поінформував рятувальників про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, було доведено інформацію щодо змін у Правилах дорожнього руху України та роз’яснено права і обов’язки працівників патрульної поліції.

Також співробітники служби безпеки дорожнього руху Управління детально зупинились на особливостях експлуатації транспортних засобів під час погіршення погодних умов, а медичний працівник розповів про правила надання першої медичної допомоги потерпілим під час ДТП.

Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, повага до водіїв та пішоходів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool