У Кропивницькому для працівників супермаркету «Фуршет» провели навчальний семінар

Травень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Невеликі займання, а також пожежі в початковій стадії розвитку, що виникли в приміщеннях чи на території об’єктів, можуть бути успішно ліквідовані персоналом до прибуття пожежно-рятувального підрозділу за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

Проте персонал підприємств повинен володіти навичками застосування цих засобів, зокрема – вогнегасниками. 

З метою навчання керівників, працівників, орендарів торговельних підприємств діям у випадку виникнення загоряння фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області проводять тематичні семінари.

Так, 5 травня відбулось навчання для персоналу супермаркету «Фуршет» в обласному центрі. У теоретичній частині заняття слухачі були ознайомлені із порядком дій у разі пожежі, правилами застосування первинних засобів пожежогасіння під час виникнення пожеж, видами вогнегасників, вимогами щодо розміщення, обслуговування та обліку цих засобів тощо.

Наступним етапом навчання було практичне відпрацювання набутих знань: персонал тренувався використовувати вогнегасники для гасіння умовного загоряння.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool