У Кропивницькому для переселенців провели інформаційний захід (ФОТО)

Грудень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

На прохання французької міжнародної організації  співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели захід з безпеки для внутрішньо переміщених осіб, які наразі мешкають у приміщенні гуртожитку спортивного клубу «Борець» у м. Кропивницький.

У Кропивницькому для переселенців провели інформаційний захід

У Кропивницькому для переселенців провели інформаційний захід

У Кропивницькому для переселенців провели інформаційний захід


Рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки, порядок дій у разі пожежі, номери телефонів екстрених служб, пояснили, як відбувається евакуація з приміщення та як користуватися вогнегасником. А ще поговорили про такі важливі речі, як способи попередження надзвичайних подій та надання допомоги постраждалим. Невдовзі новорічні свята, тож надзвичайники дали декілька порад, як поводитись зі святковою атрибутикою: свічками електричними гірляндами, бенгальськими вогнями та петардами. Детально зупинились працівники пожежно-рятувальної служби і на правилах безпечного користування генератором.

Ще однією важливою темою, яку не обійшли увагою, була мінна безпека. Сапер групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення продемонстрував макети різноманітних вибухонебезпечних предметів, сучасних і застарілих, та пояснив, як уникнути травмування або загибелі у випадку їх виявлення.

Також йшлося про поведінку під час повітряної тривоги, обстрілів та бомбардувань та у разі радіаційної й хімічної загрози. У нагоді стали навчальні матеріали, надані Дитячим фондом ООН (UNICEF), у яких доступно та цікаво пояснюються важливі речі.

До розмови із переселенцями приєдналась психолог Служби порятунку, яка навчила декільком простим методикам збереження психологічного здоров’я.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool