У Кропивницькому для надзвичайників провели вебінар з психології дорожнього руху (ФОТО)

Квітень 10, 2024 | Новини | Переглядів: 197 | Коментарі: 0

У Кіровоградському гарнізоні питання дотримання норм та правил керування автотранспортними засобами перебуває на постійному контролі служби безпеки дорожнього руху Головного управління.

З метою своєчасної профілактики та недопущення порушень, що можуть призвести до дорожньо-транспортних пригод за участі водійського складу пожежно-рятувальних підрозділів області, сьогодні, 9 квітня, на базі технічних можливостей Головного управління у форматі відеоконференції провели семінар з безпеки дорожнього руху, акцентувавши увагу на психологічній складовій.

У Кропивницькому для надзвичайників провели вебінар з психології дорожнього руху

У Кропивницькому для надзвичайників провели вебінар з психології дорожнього руху

У Кропивницькому для надзвичайників провели вебінар з психології дорожнього руху

До вебінару залучили працівників служби безпеки дорожнього руху, управління персоналом та представників ГУНП в області. Особливу увагу приділити недопущенню проявів особистої необережності, необ’єктивного аналізу ситуацій та переоцінки власних можливостей, що можуть мати негативні наслідки.

Першочергово розглянули психопрофілактичні заходи, спрямовані на збереження, зміцнення й відновлення психологічної безпеки та психічного здоровʼя осіб рядового і начальницького складу, які мають право на управління службовим та особистим транспортом. Далі зосередилися на підвищенні рівня особистої відповідальності кожного за чітке і неухильне виконання Правил дорожнього руху. Важливу роль у цьому відіграє систематична виховна робота з особовим складом, поліпшення стану службової дисципліни в цілому та транспортної — зокрема.

В рамках вебінару з водійським складом проведено додатковий інструктаж щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху та порядку експлуатації автомобільної техніки під час виконання службових обов’язків.

Доведення вимог нормативно-правових актів та інших керівних документів з питань безпеки дорожнього руху, доповнені прикладами з останніх новин про ДТП на території області та поза її межами, стали найбільш переконливою мотивацією для учасників навчання.

В такий спосіб організатори заходу досягли наміченої цілі, спрямованої на підвищення градусу відповідальності особового складу підрозділів Кіровоградського гарнізону ДСНС щодо безпечного керування спеціальними транспортними засобами під час слідування до місць виконання завдань за призначенням.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool