У Кропивницькому для містян проводять книготерапію

Лютий 10, 2024 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Як допомогти людині подолати стрес та навчити виходити зі складних ситуацій? 

За допомогою книжки! Книготерапія – один із видів арттерапії, який використовували ще в Давній Греції. Зокрема, Піфагор зазначав, що книги мають таку ж лікувальну силу, як трави та музика.

Бібліотекарі запрошують користувачів переглянути і вибрати собі книгу для душі, звертаючись до тематичної виставки та склали списки «Книги, які допоможуть врятуватися від поганого настрою та депресії» і «Жили вони довго і щасливо».

Привертає увагу бібліографічний дайджест «Книги, які змінять твоє ставлення до життя» та ай-стопери «Книги-ліки» і «Читай! Пізнавай!»

Коли ви читаєте книги, то можете бачити, як змінюється ваш настрій, тож звертайтесь до бібліотеки – бібліотекарі завжди допоможуть та порадять!

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool