У Кропивницькому для малечі з відомчого дитячого садочка влаштували свято

Листопад 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

У Всесвітній день дитини до вихованців дошкільного закладу «Золотий ключик» завітали заступник начальника обласного главку поліції Дмитро Ткачонок та заступник начальника управління захисту економіки в Кіровоградській області Закір Захир-огли Байрамов

Окрім іграшок від гостей, малюки отримали у подарунок виступ аніматорів із захоплюючими конкурсами і розвагами.

«Сьогодні у світі відзначається чудове свято, адже усі знають, що дорослі повинні оберігати та захищати вас – наші маленькі, найрозумніші і найслухняніші дітки. Тому ми пришли з привітаннями і, як годиться, з подарунками, а ще підготували сюрприз. Сподіваюся, вам усе сподобається і ви добре проведете час», - зазначив Дмитро Георгійович, спілкуючись із малечею.

Також гості звернулися до вихователів і нянь та завідувача відомчого дитсадка – Катерини Миколаївни зі словами вдячності за щоденну турботу, терпіння і сили, які вони докладають, аби виховати малят хорошими людьми.

Керівник закладу для всього колективу отримала Подяку від начальника Головного управління Нацполіції області Сергія Кондрашенка.
Після короткої офіційної частини для малечі свято продовжилося яскравим виступом аніматорів. Дітки охоче танцювали разом із двома героями з мультфільмів, брали участь в іграх, цікавих конкурсах та із захопленням робили те, що їм найбільше до вподоби – розважалися і веселилися.

Поліцейські, у свою чергу, раділи, що вдалося подарувати малюкам незабутні емоції та справжні хвилини щастя.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool