У Кропивницькому для кадетів провели інтерактивну програму «Слідопити» (ФОТО)

Березень 09, 2023 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

В обласному центрі до бібліотеки Чижевського завітали вихованці школи-ліцею «Сокіл».

 

У Кропивницькому для кадетів провели інтерактивну програму

У Кропивницькому для кадетів провели інтерактивну програму

У Кропивницькому для кадетів провели інтерактивну програму


Працівники інформаційно-бібліографічного відділу запросили кадетів на інтерактивну програму «Слідопити».

Програма заходу була дуже насиченою: містила ігри, конкурси, командні змагання, майстер-клас у техніці орігамі та психологічні хвилинки на початку і на завершення.

Захід розпочався психологічною грою-розминкою «Вода-земля-повітря», яка проводилася у колі з м’ячем, щоб маленькі слідопити, а це були ліцеїсти 5-го класу, змогли налаштуватися на активні змагання.

Далі, розділивши учасників у дві команди, організатори запропонували їм позмагатися у вмінні із зав’язаними очима намалювати тварину – символ року. Кожен член команди мусив малювати тільки один компонент – обирали жеребкуванням, тому хтось малював голову, хтось тулуб, хтось хвіст. Конкурс проходив дуже весело і гамірно, учасники були задоволені, хоча впізнати зайця і кота на малюнках було складно.
Ще одне завдання організатори назвали «Народна мудрість». Гравцям запропонували позмагатись у знаннях українських народних приказок і прислів’їв, у які народ вклав своє мудре бачення світу і правила поводження у ньому. Кожна команда отримала п’ять римованих приказок, але без закінчень. Учасники мали здогадатись, яку мудрість вкладено у них та знайти кінцівку приказки, скориставшись бібліотечними книжками «Українські народні приказки і прислів’я».

Після інтелектуальних конкурсів дітей запросили на майстер-клас, де вони навчилися виготовляти «гаданку-складанку» у техніці орігамі. Хлопці з ентузіазмом виконували завдання, завзято складаючи гаданочку.

Закінчився день в бібліотеці Чижевського подарунком від ЮНІСЕФ та спільним фото на згадку.


Захід відбувся у рамках проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні». Проєкт реалізується благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool