У Кропивницькому для дітей організували майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

Обласний художній музей, продовжуючи співпрацю з дошкільними та загальноосвітніми учбовими закладами міста та області, пропонує проведення пересувних виставок, майстер-класів, інтерактивних програм на різну тематику.

З приходом весни пробуджується природа, відчувається наближення Великодніх свят, до яких люди починають виготовляти писанки. Перед Великоднім святом у музеї вже стало гарною традицією проводити майстер-класи із виготовлення писанок, мотанок, крапанок, птахів.

15 березня 2017 року наукові співробітники обласного художнього музею провели екскурсію та майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста. Цього сонячного дня ми запропонували вихованцям дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 15 "Зірочка" виготовити з солоного тіста символ весняного відродження природи - писанку.

У дітей була можливість розкрити свій творчий потенціал, створюючи виріб у власній авторській манері. Кожна писанка відрізнялась одна від іншої, відображаючи внутрішню красу душі та передсвятковий настрій.
Великодній майстер-клас викликав неабияку зацікавленість як у вихованців, так і у вихователів. Під час майстер-класу діти дізнались про особливості виготовлення писанок.

Таким чином в дружній та родинній атмосфері, із захопленням та цікавістю діти навчалися виготовляти писанки і з піднесеним настроєм сфотографувалися на згадку.

Вироби, виготовлені під час заходу, стануть чудовою прикрасою для створення святкової атмосфери Великоднього свята та збережуть чудову пам'ять про гарно проведений час.

Костенко Тетяна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool