У Кропивницькому дітям пропонують літній відпочинок в бібліотеці

Червень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Цікавий, пізнавальний та корисний літній відпочинок з друзями щодня – така мета програми «Літо. Книга. Творчість» в Центральній бібліотеці для дітей.

На цьому тижні читачі книгозбірні взяли участь у різноманітних заходах, на яких фантазували, творили, навчалися.

У вівторок на гостину до кіноказки «В дитинстві так буває, що казка оживає» дітлахів запросили справжні принцеси. В середу в art-майстерні

«Від книги до творчості» діти залюбки власноруч створили листівки для друзів з найкращими побажаннями на літні канікули! А як багато корисних порад щодо безпечної поведінки на вулиці та цікавих розваг отримали учасники рольової гри «Твій друг – дорожній рух» у дитячій поліцейській академії. Весело та цікаво було і вихованцям ЛОЗЦТ школи № 18. Для них юні актори лялькового театру книги «Буратіно» показали креативну лялькову виставу «Я і мої друзі», режисерами якої вони і були.

Літні канікули з книгою та бібліотекою – це цікаві розваги та нові пізнання. І вони продовжуються…


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool