У Кропивницькому дитячий заклад «Ластівка» приймав вітання

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Вихователів та персонал дитячого начального закладу №37 "Ластівка" привітали з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників.

Урочистості пройшли в актовій залі ДНЗ. Голова профкому Наталія Бариш та завідуюча садочком Тетяна Волкожа вручили грамоти кращим працівникам. Побажали достатку, професійного зростання та мирного неба над головою. Від профкому його представниця подарувала путівку на екскурсію до Національного музею народної архітектури та побуту в Пирогово. А от завідувачка садочку Тетяна Волкожа, яка є депутатом міської ради , пообіцяла щоденно докладати всі свої зусилля, щоб покращувати заклад, яким керує.

"Вважаю, що найкращим подарунком для нас буде вирішення проблем, які є в садочку. Хочеться, щоб ми йшли на роботу і відчували себе як удома - затишно та комфортно",- наголосила Тетяна Волкожа


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool