У Кропивницькому дитяча міська лікарня отримала дороговартісний апарат

Лютий 05, 2018 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Кіровоградська дитяча міська лікарня Добруджа отримала від благодійного Фонду ПриватБанку Допомагати просто! довгоочікуваний найсучасніший апарат, вартість якого більше 125 тис. грн. 

Прилад допомагатиме медикам візуалізувати вени та швидко і зовсім безболісно вводити лікарські препарати. Відтепер маленькі пацієнти більше не будуть боятися болючих внутрішньовенних ін’єкцій.

“Співпраця з ПриватБанком - це не лише високий рівень обслуговування, але й постійна турбота про наш лікувальний заклад, - розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар дитячої міської лікарні “Добруджа”. - Ми давно мріяли саме про такий апарат, і сьогодні наші мрії збулися. Тепер можемо легко і абсолютно безболісно вводити препарати навіть у самі непомітні вени наших пацієнтів. Апарат підсвічує місце введення ліків, і ми чітко бачимо кожну судину і навіть, як пульсує кров”.

“Ми придбали цей апарат за кошти наших клієнтів, для яких слово “благодійність” має особливий зміст, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє ще з 2011 року. Лише за 2017 рік наші клієнти перерахували до Фонду майже 41 млн грн. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дітям, хворим на рак, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті”.

Нагадаємо, що благодійником може стати кожен. Потрібно лише перерахувати благодійні внески на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 чи в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Національний конкурс “Благодійна Україна – 2016” відзначив роботу Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, який увійшов у трійку найкращих благодійних фондів України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool