У Кропивницькому дитяча лікарня отримала новорічний подарунок

Січень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Кіровоградська дитяча міська лікарня “Добруджа” отримала від благодійного Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” необхідне обладнання - холодильники та морозильну камеру.

В переддень новорічно-різдвяних свят директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло вручив головному лікарю лікувального закладу “Кіровоградська міська дитяча лікарня “Добруджа” Оксані Клюєнко сертифікат на заздалегідь придбане холодильне устаткування.

“Ми вже не один рік співпрацюємо з ПриватБанком, задоволені не лише високим рівнем обслуговування, але й постійною турботою про наш лікувальний заклад, - розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар дитячої міської лікарні “Добруджа”. - Сьогодні у нас на стаціонарному лікуванні знаходяться більше 80 пацієнтів, і це - у переддень новорічних свят. Щоденно наші маленькі пацієнти мають отримувати не лише правильне лікування, але, що не менш важливо, і правильне збалансоване харчування. У нас виникла гостра необхідність у оновленні холодильного обладнання у харчоблоці, старе, на жаль, вийшло з ладу. ПриватБанк виконав наше прохання. Ми отримали новесенькі холодильники і навіть морозильну камеру. Тепер нам не страшна і перевірка самої Ольги Фреймут:)”.

“Подароване обладнання придбано за кошти наших клієнтів, які довіряють нашій фінустанові та перераховують благодійні внески до благодійного Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2011 року, за цей час нашими клієнтами зібрано більше 58,7 млн грн. У проектах Фонду вже взяли участь більше 700 тисяч жителів України, а основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дитячим будинкам і створення необхідних умов для ефективного лікування в Україні дітей з онкологічними захворюваннями. Допомагає фонд і бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті”.

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Національний конкурс “Благодійна Україна – 2016” відзначив роботу Фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, який увійшов у трійку найкращих благодійних фондів України. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool