У Кропивницькому діти зустрілися з бібліотекарем коворкінгу

Червень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

19 червня вихованці пришкільного табору школи № 26 знов завітали до центральної міської бібліотеки, щоб із користю та веселощами провести свій черговий день літнього відпочинку.

На дітлахів чекала зустріч з бібліотекарем коворкінгу «Запасний вихід» Іриною Хоменко, яка провела з ними англійську на свіжому повітрі.

Після англійської розмова йшла про ілюстраторів книг, адже усі діти люблять книги з малюнками. Коли дитина дорослішає, ілюстрації допомагають їй краще зрозуміти і уявити, про що написано в книзі. Художники-ілюстратори дитячих книг - особливі люди. Це фантазери, які здатні щиро дивуватися, тонко відчувати, спостерігати і помічати. Чарівна сила художника може як прищепити любов до книжки, так і навпаки, відштовхнути.

Після перегляду різноманітних ілюстрованих книг на виставці діти на деякий час самі стали художниками. Їм було запропоновано намалювати свої улюблені книги. Було цікаво спостерігати за тим, як малеча висловлювала власну думку на папері олівцями. Хтось відразу почав втілювати задумане, а комусь терпіння не вистачало впоратися з творчим завданням, але всі намалювали те, що хотіли.

А після праці діти переглянули мультфільми і пограли в руханки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool