У Кропивницькому діти знайомилися із захоплюючим світом книжок

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Літні канікули - гаряча пора для нашої бібліотеки та бібліотекарів, коли учнів не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.

Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книги! Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває.

З початком дитячих канікул бібліотека-філія №12 приймала в приміщенні бібліотеки пришкільні літні табори навчальних закладів «Вікторія –П», школи «Мрія». Діти дізналися про правила користування бібліотекою, про безліч цікавинок з літератури та періодичних видань, переглянули різноманітні книжкові виставки , була проведена в цікавій формі творча гра - вікторина, де діти знайомилися із захоплюючим світом книжок і закріпили знання про прочитані казки. Дітям дуже сподобавсь відео-перегляд про правила дорожнього руху. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool