У Кропивницькому діти вирішували проблеми сміття

Червень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

Читачі Центральної міської бібліотеки для дітей продовжують вивчати Цілі сталого розвитку.

У невимушеній атмосфері маленькі громадяни розмовляли про дуже важливі речі. Наприклад, що конкретно вони можуть зробити заради збереження природи, як уникати забруднення планети. До таких серйозних міркувань дітей спонукало читання казки «Прамбанан.

Про найбільше диво серед гори сміття» з подальшим її обговоренням.

На прикладі головних героїв казки юні кропивничани вчилися відповідальності за навколишнє середовище: купувати якомога менше продуктів у пластикових пакетах та пляшках, користуватися домашніми торбинками та контейнерами для харчів і, навіть, у походах не використовувати одноразовий посуд.
Участь у творчій грі «Що знаходиться у шлунку риби?» ще наглядніше продемонструвала небезпеку загрози пластикових відходів у річках, морях та океанах.

На заході діти прийняли рішення обов’язково поділитися отриманою інформацією з друзями, рідними та разом намагатися зменшувати кількість відходів і тим самим сприяти вирішенню проблеми сміття у навколишньому середовищі. А це і буде головний внесок дітей у реалізацію 12 Цілі сталого розвитку «Відповідальне споживання та виробництво»

Захід пройшов в рамках Міжнародного польсько-українського освітнього проєкту «Цілі сталого розвитку: інтеграція європейського досвіду у культурно-освітні заклади України» і надав можливість десятирічним дітям розширити горизонти мислення та допоміг зрозуміти, що їх знання впливатимуть на майбутнє.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool