У Кропивницькому діти просять миру

Червень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1510 | Коментарі: 0

Сьогодні вперше діти просять миру а не іграшок.

У Кропивницькому діти просять миру

У Кропивницькому діти просять миру


В обласному центры організовуючи святкування Дня захисту дітей, Центральна міська бібліотека для дітей підготувала програму, яка максимально була спрямована на підтримку психіки маленьких українців та створення у них гарного настрою в умовах воєнного стану.

 Вікторини, ігри, творчі конкурси та майстер-класи «Дерево дружби» та «Квітка добра» дали можливість дітям максимально проявити свої таланти та емоції. Гімн України та патріотичні пісні наймолодші українці виконували за покликом душі.

Свої мрії маленькі кропивничани яскраво виразили в ході марафону дитячого малюнку «Мир дітям планети Земля». З патріотичними браслетами, жовто-блакитними кульками і прапорцями діти стали учасниками флешмобу «Ми - Україна».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool