У Кропивницькому дітей запрошують до літнього мульткінозалу

Серпень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

Бібліотечний кінозал філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького скликав дітлахів мікрорайону Олексіївки на перегляд улюблених мультиків. 

Перегляд мультфільмів супроводжувався розповіддю бібліотекаря про історію появи анімації, презентацією книг, за мотивами яких і були створені мультфільми. Також діти мали змогу створити власний невеличкий мультик за допомогою звичайного блокноту.

Мультфільми – справжнє свято, що супроводжує нас з самого дитинства. Більшість з них носять повчальний характер, таять у собі мудрий, добрий сенс, як для дітей, так і для дорослих.

Тож, запрошуємо усіх до літнього мульткінозалу на свято зустрічі з мальованим світом добрих персонажів, що роблять наш світ цікавішим і яскравішим, а в нас самих виховують доброту, відповідальність, чесність та інші позитивні якості.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool