У Кропивницькому дітей вчили організовувати вибори

Червень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Сьогодні в бібліотеці-філії №21, що в Кропивницькому, для маленьких читачів була організована гра-імітація «Голосування для найменших». 

Захід проведено в рамках участі в Міжнародному польсько-українському освітньому проекті «Цілі сталого розвитку: інтеграція європейського досвіду в культурно-освітні заклади України».

Гра покликана сформувати критичне мислення у дітей і навчити свідомо робити вибір. Під час гри бібліотекарі ознайомили дітей з правилами голосування в демократичній країні. Перш ніж діти почали голосувати вони дізналися, що вибори, як правило, є анонімними, тобто бюлетені з прізвищами осіб, яких обирають, виборці не підписують. Потрібно лише позначити хрестиком той варіант, який найбільш для них прийнятний. Учасники отримали виборчі бюлетені і, як справжні виборці, мали змогу проголосувати. Всі дружно взяли участь в підрахунку голосів.

	У Кропивницькому дітей вчили організовувати вибори

Таким чином діти наочно познайомилися з організацією виборчого процесу в демократичній країні та з основними атрибутами виборів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool