У Кропивницькому деякі категорії громадян звільнили від сплати адміністративних послуг

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

На сесії Кіровоградської міської ради депутати підтримали ініціативу Управління Державної міграційної служби та прийняли рішення про звільнення окремих категорій осіб від оплати вартості деяких адміністративних послуг, які зараховується до бюджету міста Кропивницький.

Рішення набрало чинності 1 серпня 2017 року.

Звільнено від сплати 70% вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус дев'ять категорій осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території міста Кропивницький.

Пільгами можуть скористатись наступні категорії громадян:
1. Громадяни, віднесені до категорій першої та другої постраждалих в наслідок Чорнобильської катастрофи.
2. Інваліди Великої Вітчизняної війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку осіб.
3. Інваліди І та ІІ груп.
4. Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них (в тому числі учасники антитерористичної операції).
5. Ветерани Великої Вітчизняної війни.
6. Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування.
7. Батьки та діти багатодітних сімей.
8. Особи, у віці від 80 років.
9. Бездомні особи та безпритульні діти (при наявності певного статусу).

Адміністративний збір за оформлення закордонного паспорта для цих категорій осіб становить за 20 робочих днів - 380,22 грн., за виготовлення паспорта у терміновому порядку (7 робочих днів) треба сплатити 456,12 грн. Розмір адміністративного збору за оформлення паспорта громадянина України у формі картки за 20 робочих днів складає 218,10 грн., за 10 робочих днів - 244,20 грн.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool