У Кропивницькому депутати підтримали звіт голови облради

Червень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 1648 | Коментарі: 0

Звіт про роботу на посаді голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги у 2021 році депутати підтримали одноголосно на сесії сьогодні, 14 червня.

«Пам‘ятаєте, трохи більше року тому з трибуни я говорив про необхідність змінити управлінські підходи, про прозору й відкриту роботу, яка має бути в обласній раді, про потребу об‘єднатися і спільно працювати – всім разом: громадам, депутатам. Минув рік і я можу констатувати, що процес змін розпочався і триває», - зазначив Сергій Шульга.

Він уточнив, упродовж 2021 року на комунальних підприємствах облради відбулося 11 аудитів.

«11 аудитів, які провів контрольно-ревізійний відділ апарату обласної ради за моєю ініціативою, показали, що проблеми є. Це збиткова робота підприємств, це небажання розвивати підприємства, це фінансові порушення і так далі. На окремих підприємствах у 2021-му ми з вами оновили керівництво. І, як наслідок, відбулися позитивні зміни в результатах роботи», - підкреслив голова облради.

Сергій Шульга навів приклади порівнюючи результати роботи комунальних підприємств за 2020 і 2021 роки.

Зокрема за словами голови облради, Регіональний фонд підтримки підприємництва у 2021 році реалізував 8 проєктів на суму 2,4 мільйона гривень, у той час як у 2020 – 1 на суму 530 тисяч гривень у тому числі за рахунок співфінансування з місцевого бюджету. Директора фонду Ольгу Ковальову-Алокілі сесія призначила у травні 2021 року.

Комунальне підприємство «Кіровоградфармація» у 2021 році збільшило дохід від реалізації лікарських засобів на 1 мільйон гривень, отримало прибуток і підняло заробітні плати працівникам. У 2020 році підприємство було збитковим – сума збитків майже 600 тисяч гривень. Директора «Кіровоградфармації» Жанну Стручковську сесія призначила торік у вересні.

Знам‘янська бальнеологічна лікарня, порівняно з 2020 роком, збільшила чистий дохід у 2021 на 7,7 мільйона гривень до 27,5 мільйона гривень, а також осучаснила 14 номерів. Обов‘язки директора лікарні з липня 2021 року виконує Юрій Вісяников.

«Я вдячний усім за якісну роботу. Не зупиняємося! Працюємо й далі на максимально можливий у нинішніх умовах війни результат. І головне пам‘ятаємо, робота має бути прозорою! Як я зазначав на початку своєї каденції, «священних корів не буде»!», - підсумував Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга підготував звіт про свою діяльність на посаді за 2021 рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool