У Кропивницькому не підтримали «Парад вдячності Героям-ліквідаторам»

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1552 | Коментарі: 0

Члени обласної організація «Союз Чорнобиль України» запропонували провести 14 грудня 2016 року у Кропивницькому «Параду вдячності Героям-ліквідаторам». З цією пропозицією голова КОГО «Союз Чорнобиль України» Олександр Неділько звернувся до влади

Олександр Неділько звернувся до мешканців Кіровоградщини з відкритим листом.

«20 листопада поточного року нашою організацією було направлено звернення до міської і обласної рад та до обласної державної адміністрації, щодо підтримки ініціативи учасників ЛНА на ЧАЕС стосовно започаткування в місті, яке розташоване в центрі України і Европи, «Параду вдячності Героям-ліквідаторам», за іншими пропозиціями «Маршу слави переможцям».

6 грудня 2016 року, на засіданні робочої групи Кіровоградської міської ради було прийнято рішення підтримати пропозицію і було узгоджено деталі.
Але під час засідання робочої групи Кіровоградської обласної державної адміністрації, представник Кіровоградської міської ради повідомила про зовсім протилежне рішення, посилаючись на погодження його з керівниками інших громадських організацій чорнобильців. (Відео додається)

Олександр Неділько,
Голова КОГО «Союз Чорнобиль України»

Відео засідання робочої групи та звернень до органів влади додаємо


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool