У Кропивницькому чоловік здійснив постріл у бік рейсового автобуса (ФОТО)

Січень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Вранці 1 січня група реагування батальйону поліції охорони отримала повідомлення по спецлінії «102» про те, що на перехресті вулиць міста невідомий з предмета, схожого на пістолет, здійснив постріл у бік рейсового автобуса, внаслідок чого розбив вікно у дверях та втік.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події. Отримавши від водія та кондуктора автобуса прикмети особи, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглі вулиці.

Через 10 хвилин помітили чоловіка, схожого за описом на хулігана. Зупинивши громадянина, правоохоронці здійснили поверхневий огляд, під час якого у чоловіка виявили пневматичний пістолет.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особу порушника встановили, ним виявився 38-річний мешканець Кропивницького.

Його було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

чоловік здійснив постріл у бік рейсового автобуса,

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool