У Кропивницькому чоловік вдарив жінку ножем у живіт

Червень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Під час з’ясування стосунків із цивільним чоловіком, 39-річна мешканка обласного центру отримала ножове поранення. Потерпілу госпіталізовано до лікарні. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про доставлення кропивничанки з тяжкими травмами.
Попередньо встановлено, що ввечері між співмешканцями виникла сімейна сварка. Під час сутички чоловік схопив зі столу ножа та завдав ним жінці удар в область живота. Потерпілу госпіталізували до лікарні.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – На місці події вилучено і речовий доказ злочину – ніж».

Особі загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool