У Кропивницькому чоловік обікрав колишнього роботодавця

Лютий 14, 2017 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Підозрюваним виявився 34-річний чоловік, який до того працював у приватного підприємця різноробочим.

Перед звільненням зловмисник викрав електроінструмент, після - вибивши скло у вікні офісного приміщення, поцупив грошові кошти. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Кіровоградського районного відділення поліції наприкінці року. Приватний підприємець, власник деревообробного підприємства повідомив правоохоронцям про те, що вночі невідома особа пошкодила вікно його офісу, проникла в одне з приміщень, де він зберігав гроші, та викрала наявну готівку.

У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився місцевий житель, колишній робітник, що працював по найму. Після звільнення чоловіка на підприємстві виявили зникнення електроінструменту, втім особливого значення цьому факту не надали.
«Як з’ясувалося, «нічним злодієм» виявився саме чоловік, який вже раніше привласнював чуже майно.
Працівники поліції розшукали громадянина за місцем його мешкання. На викрадені кошти злодій встиг придбати для себе ноутбук, решту суми, а це більше 20 тисяч гривень, витратив на пиятику і розваги», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool