У Кропивницькому чоловік намагався вкрасти близько 300 метрів кабелю

Грудень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

На даху багатоповерхівки 32-річний раніше судимий житель обласного центру зрізав мережевий дріт.

У цей момент злодія помітив працівник компанії, що надає Інтернет-послуги, тому чоловік утік із місця події. Поліцейські вирахували зловмисника і тепер йому доведеться відповідати за скоєне.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від представника одного з місцевих Інтернет-провайдерів про те, що невідома особа пошкодила дріт і намагалась його викрасти.

Як з’ясувалося, зловмисник через незачинений люк потрапив на дах будинку, зрізав кабель та почав складати його в сумку. Тим часом працівник компанії прийшов усунути несправність мережі. Втікаючи від сторонніх очей, злодій залишив свою «здобич».
«У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу».

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та крадіжки. Слідчі перевіряють причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів на території обласного центру.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool